Cautare

864 de rezultate pentru "iulian bere" (3.05 secunde)
Situatia de la Senat a devin incerta dupa ce senatorii Mircea Banias si Iulian Urban si-au anuntat miercuri demisiile din PDL. ... Iulian Urban si Mircea Geoana (primul a anuntat ca va vota cu puterea, al doilea cu opozitia).
Este vorba despre viceprimarul Teodor Sas, Gheorghe Albastroiu, Dorel Marinescu, Radu Marin, Constantin Ursu si Iulian Stefanescu.
Iulian Urban si Mircea Banias. In timp ce Banias a trecut de partea opozitiei, inscriindu-se in PC, Iulian Urban a ramas senator independent afiliat grupului PDL si a anuntat ca va sustine in continuare initiativele democrat-liberalilor.
Este vorba despre viceprimarul Teodor Sas, Gheorghe Albastroiu, Dorel Marinescu, Radu Marin, Constantin Ursu si Iulian Stefanescu.
Colonelul Robert Iulian Vita (foto) este de ieri noul inspector-sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Gorj. ... Robert Iulian Vita a fost instalat ieri in functie in prezenta colonelului Marian Zaharia, seful Directiei Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.
Comisia de industrii din Camera Deputatilor a dat astazi raport favorabil pentru Legea Energiei, cu unanimitate de voturi, informeaza NewsIn.Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii, a precizat ca legea energiei obliga producatorii sa puna in piata in mod transparent, nediscriminatoriu si concurential toata cantitatea de energie electrica, respectiv gaze naturale.
Iulian Leca) Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a aparut intr-o poza infasurat in steagul secuiesc, fiind flancat de primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, si presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor.
Iacomi Iulian (deputat PSD pana in iulie 2017) Comisia pentru administratie publica si amenajarea teritoriului.
senatoarea Roxana Natalia Paturca si deputatii Eugen Nicolicea si Iulian Iacomi - acesta din urma a demisionat din Parlament si a revenit la conducerea primariei Lehliu in vara anului 2017. Iulian Iacomi a fost inlocuit de Sorinel-Marian Vrajitoru, validat la data de 4 septembrie 2017.
In legatura cu prima prioritate, este important de subliniat faptul ca Romania se situeaza la nivel mondial abia pe locul 155 in privinta libertatii economice, a precizat Iulian Groposila, presedintele PIMM Constanta si vicepresedinte al CNIPMMR.
De data aceasta ,IMM Business Center se bucura de sprijinul Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania a carui unitate teritoriala este si nou-infiintatul centru, a aratat Iulian Groposila, presedintele PIMM Constanta.
Iulian Dobrea, ne-a declarat ca 70% dintre ele vor disparea, o parte dintre detinatorii unor astfel de utilaje luind singuri decizia de a renunta la afacere. ... Iulian Dobrea.
Directorul Rominterm-ului, Iulian Staicu, afirma ca, daca saptamana viitoare o buna parte a asociatiilor de proprietari din oras vor avea caldura, vor mai ramane si foarte multe blocuri unde caloriferele nu se vor dezmorti mult timp de acum inainte.
Evenimentele meteorologice care au avut loc la inceputul lunii ianuarie care au lasat fara energie electrica 157 de localitati din judetul Galati au costat societatea locala de distributie a energiei electrice 14,7 milioane de lei, a declarat directorul general al Electrica Galati, inginer Iulian Arama.
"Consumatori suntem noi toti" reprezinta denumirea unui proiect initiat intre Constanta si orasul bulgaresc Dobrici care vizeaza crearea unei retele regionale de business, tinandu-se cont de nevoile si cerintele consumatorilor, a declarat ieri Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM Constanta si coordonatorul proiectului amintit.
Liderul Sindicatului Liber si Independent din SC Commet, Iulian Necula, ne-a confirmat ca salariatii nu au mai vrut sa munceasca in ultimele zile ale saptaminii trecute.
Potrivit presedintelui Patronatului Interprinderilor Mici si Mijlocii (PIMM), Iulian Groposila, "grupul tinta pentru aceasta campanie va fi reprezentat de 30 de fermieri dobrogeni, crescatori de oi, vaci si capre cu un efectiv de animale egal sau mai mare de 100 de capete".
Spre exemplu, Iulian Durlai (foto) ne-a spus ca isi achita facturile la telefonul mobil prin intermediul bancomatelor, chiar de cand a aparut acest serviciu.
"Am fost anuntati ca, din cauza grevei, reprezentantul firmei germane, singurul nostru client, isi va retrage contractul daca nu vom ajunge la un acord comun cu patronatul, astfel incat sa semnam Contractul Colectiv de Munca aferent perioadei 2008-2009, iar angajatii sa-si reia activitatea care este intrerupta de o saptamana", a declarat Iulian Necula, presedintele Sindicatului Liber si Independent din cadrul societatii tecucene.
La sediul Patronatului IMM Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa la care au fost prezenti Iulian Groposila, presedintele PIMM, Ioan Badica, seful Inspectoratului de Concurenta Constanta, precum si alti membri ai echipei de conducere a PIMM Constanta.
google-analytics.com